Paikallista toimintaa yli 50 maassa.


Kaikki alkoi ideoista, uskalluksesta ja pioneerihengestä: Vuonna 1912 Emil Hoffmann perusti Kölnissä yrityksen nimeltä Cyklop. Joukko tuoteinnovaatioita ja patentoituja keksintöjä muodostivat perustan nuoren yrityksen nopealle kasvulle ja systemaattiselle laajentumis-strategialle.

Nykyisin Cyklopilla on tytäryhtiöitä, tehtaita ja myyntikonttoreita yli 50 maassa kaikilla viidellä matereella ja yli 1100 henkilöstön jäsentä eri puolilla maailmaa.

Cyklop Internationalin pääkonttori sijaitsee Kölnissä. Pääkonttorin yhteydessä on myös logistiikkakeskus ja Saksan kone- ja vannetuotanto. Cyklopilla on lisäksi tehtaita ja tuotantolaitoksia Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Brasiliassa.

Suomessa Cyklop on toiminut vuodesta 1964. Toimiala on alusta saakka ollut kuljetuspakkaaminen, muovi - ja teräsvanteet ja vannehtimiskoneet. Sekä käärintäkoneet ja niihin liittyvät kiristekalvot.

Kansainvälinen know-how, kokonaisratkaisut, innovatiiviset tuotteet ja korkea tuotannon laatu tekevät Cyklop Internationalista maailman johtavan järjestelmätoimittajan lastinvarmistuksen ja kuljetusten suojauksen alalla.

Poutapilvi web design Oy